Asociatia BookLand

Asociatia BookLand

Impreuna construim oameni @ Daruieste ziua ta ~ 2024

Dată: 31 December 2020
Vine ziua ta. Este momentul in care esti in centrul atentiei prietenilor, cunoscutilor, familiei. Toata lumea te intreaba ce iti doresti sa primesti c
[ Show more ]

1

Galantomi:

0

Donații:

0 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Vine ziua ta. Este momentul in care esti in centrul atentiei prietenilor, cunoscutilor, familiei. Toata lumea te intreaba ce iti doresti sa primesti cadou, dar tu stii ca ai tot ce iti trebuie si ca iti doresti doar sa fii aproape de cei dragi si sa imparti cu ei bucuria si voia buna.

Si, cand se intampla asa, iti dai seama ca acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viata ta: sa impartasesti cei ai mai bun in tine cu cei apropiati.

Dar poti face chiar mai mult decat atat! Poti folosi aceasta oportunitate pentru a imparti bucurie si celor pe care nu ii cunosti si pentru care momentele de fericire sau speranta din viata lor sunt foarte rare./p>

Prin galantom.ro iti poti indemna prietenii care vor sa iti cumpere un cadou de ziua ta sa faca in schimb o donatie pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. Principiul este simplu si vechi decand lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie sa faci?

Intra pe ziuata.galantom.ro și

1. Alege cauza in care crezi!

Iti alegi proiectul pe care vrei sa il sustii. Poti alege dintre proiectele organizatiilor care sunt deja pe platforma sau ne poti propune o organizatie noua.

2. Creeaza-ti o pagina pentru Daruieste ziua ta!

Iti creezi o pagina de donatii in doar cateva minute, completand data nasterii, datele de contact, titlul paginii si suma pe care iti propui sa o strangi. Apoi vei avea posibilitatea sa iti personalizezi pagina cu poza ta si un text cu motivatia personala.

3. Raspandeste vestea buna

Dupa ce vei primi aprobarea paginii tale de donatii pe e-mail, poti incepe sa o promovezi online si offline. Incurajeaza-ti prietenii sa fie alaturi de tine si sa doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid si sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optima de a incepe campania de ziua ta este cu 2-3 saptamani inainte. 

Gasesti aici cateva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :)