Impreuna construim oameni - renovare de scoli la sate

 

Mihaela Petrovan Asociatia BookLand

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
150,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Daruiesc ziua mea de nume : Mihail si Gavril, anul acesta copiilor din scolile de la satele pe care le mai avem de renovat/dotat in 2020.

Darurile pe care ai fi vrut sa mi le faci merg anul acesta pentru renovarea a 4 scoli din judetele: Buzau, Olt, Teleorman si Vrancea. Copiii de aici au nevoie de o toaleta in scoala, dotari noi si spatii curate in care sa invete, carti si materiale didactice.

Daca si tu crezi ca impreuna putem construi oameni, fii generos si vino sa ajuti de ziua mea!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De 13 ani BookLand contribuie la sublinierea importanței educației prin Întâlnirile BookLand Evolution, prin Taberele Coolturale BookLand, dar mai ales prin Renovarea & Dotarea școlilor. „Împreună CONSTRUIM oameni” înseamnă azi companii din mediul privat, autorități locale, profesori-părinți-elevi care contribuie la renovarea și dotarea școlilor. Acest parteneriat are un obiectiv comun: reducerea abandonul școlar din mediul rural. Rezultatul în ultimii 4 ani? 80 de școli rurale renovate, 15.000 de copii anual care vin cu drag la școală, rezultate mai bune la învățătură și premisele unei vieți împlinite! 

În 2025 BookLand va inaugura primul Campus Privat Preuniversitar Profesional în sistem Dual din mediul rural, în care educația se întâlnește cu dezvoltarea sustenabilă, asigurandu-le tinerilor locuri de muncă și un nivel de trai ridicat.

Vine ziua ta. Este momentul in care esti in centrul atentiei prietenilor, cunoscutilor, familiei. Toata lumea te intreaba ce iti doresti sa primesti cadou, dar tu stii ca ai tot ce iti trebuie si ca iti doresti doar sa fii aproape de cei dragi si sa imparti cu ei bucuria si voia buna. Si, cand se intampla asa, iti dai seama ca acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viata ta: sa impartasesti

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Mihaela Petrovan : Asociatia BookLand
Impreuna construim oameni - renovare de scoli la sate