Impreuna construim oameni

Renovarea si dotarea pana la final de 2020 a celor 4 scoli planificate de la sate. de fonduri

Asociația BookLand susține egalitatea în drepturi pentru copii asumându-și renovarea școlilor din mediul rural. Astfel că demersul nostru aduce elevilor bucuria de a învăța într-un mediu prietenos, dotările moderne motivându-i să fie ambițioși și să își construiască un viitor stabil.
În contextul în care jumătate dintre instituțiile de învățământ din mediul rural încă mai au toaleta în curte și doar 7 din 10 copii merg la școală, Asociația BookLand a decis că poate să contribuie la schimbarea acestei situații. Fără să dispună de vreo linie de finanțare, a reușit să coalizeze în această inițiativă privată peste 50 companii care susțin acest demers cu produsele și serviciile proprii.
Construim relații de suflet cu oamenii muncitori și speciali implicând Comunitatea locală, Partenerii, precum și Profesorii - totul pentru a-i ajuta pe elevii din mediul rural să aibă acces la educație în condiții decente.
Credem în puterea celor mici de a deveni oameni mari, educați frumos!

Buget: 150 000 lei

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Impreuna construim oameni

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
0 Donatii

Pagini fundraising

Impreuna construim oameni - renovare de scoli la sate

Daruiesc ziua mea de nume : Mihail si Gavril, anul acesta copiilor din scolile de la satele pe care le mai avem de renovat/dotat in 2020. Darurile pe

150,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete